miercuri, 18 iulie 2018

Topul ţărilor în care oamenii zâmbesc cel mai mult în selfie-uri


Cel mai des întâlnit "accesoriu" într-un selfie este, de ce să nu recunoaştem, zâmbetul. Asta deşi sunt destule personaje care preferă tot felul de grimase mai ieşite din comun sau găsesc chiar de cuviinţă să se strâmbe, ca să atragă atenţia.


Într-un top al zâmbăreţilor în astfel de poze, podiumul este ocupat de Brazilia, urmată de Nicaragua şi Columbia. Ţara noastră nu este chiar atât de... relaxată, aşa că zâmbeşte de pe locul al 19-lea.
Dacă privim comparativ, persoanele din Europa de Est zâmbesc mai mult în selfie-uri decât occidentalii, Macedonia aflându-se pe locul al 11-lea, iar Republica Moldova pe locul al 16-lea. Marea Britanie a ocupat poziţia 66, Franţa 75, iar Spania 80.
Thailanda, cunoscută drept "Ţara Zâmbetelor", s-a situat abia pe treapta a 42-a, la mare distanţă de ţara vecină, Laos, aflată pe 28. Topul este încheiat de Japonia, care s-a situat pe locul 124, după Kuweit şi Coreea de Sud.
Clasamentul a fost realizat de ghidul digital de turism "Jetpac", care a studiat peste un milion de "selfie"-uri, postate pe Instagram.
Şi, că tot am vorbit de... "zâmbete de poză", ţineţi cont şi că jumătate dintre zâmbetele noastre sunt false, după cum arată un alt studiu, realizat în Marea Britanie. Oamenii zâmbesc de aproape 500.000 de ori în viaţă, dar numai aproximativ jumătate dintre aceste zâmbete sunt reale.
În medie, un om zâmbeste cam de 26 de ori pe zi - asta, desigur, dacă nu face foarte multe duble pentru selfie-ul perfect.

Articol de Alma B

Surse: dailymail.co.uk 
Mediafax

Te-ar putea interesa şi...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu