joi, 2 februarie 2017

Spune-mi ce rasă e câine tău, ca să aflu ce fel de om eşti

Sunt multe pe lumea asta care ne dezvăluie personalitatea fără să vrem, iar unele fac parte din categoria... "cel mai greu de crezut", aşa cum este şi ideea potrivit căreia rasa de câini preferată ţine de... personalitatea umană!  Un studiu - realizat în Marea Britanie de o companie care produce tratamente veterinare împotriva puricilor şi căpuşelor - a scos la iveală detalii interesante.


Potrivit cercetării, persoanele care se consideră mai mereu fericite, au o atitudine pozitivă şi râd mult preferă câinii din rasa Yorkshire Terrier.
Oamenii bogaţi aleg câinii din rasa bulldog olandez sau pug, la fel şi cuplurile căsătorite care se bucură de o căsnicie lungă şi plină de armonie.
Persoanele care oferă foarte mult din timpul lor au animale de companie din rasa Chihuahua, iar dalmaţienii sunt de obicei în grija celor generoşi din punct de vedere financiar sau a proprietarilor de maşini sport.
Conform studiului, exemplarele din rasa Golden Retriever au cei mai inteligenţi stăpâni, iar fanii muzicii rock le preferă pe cele din rasa Bulldog francez.
Oamenii care se află mai mereu într-o relaţie, dar nu sunt niciodată mulţumiţi şi vor să o încheie, sunt stăpânii unor patrupede din rasa bulldog, în timp ce persoanele singuratice au, de cele mai multe ori, un labrador.
Aşadar, şi cel mai bun prieten al omului trădează câte ceva în legătură cu personalitatea stăpânului.

Articol de Alma B
Sursa: Mediafax
dailymail.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu