luni, 27 martie 2017

Ce spune despre tine sportul pe care îl practici

În primul rând, dacă faci sport eşti un om disciplinat, care are grijă de sănătatea lui, dar şi de siluetă. Mai departe, preferinţele variază şi... trădează. Trădează trăsături de personalitate, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie, pe 2.000 de adulţi.


Astfel, bicicliştii sunt stabili emoţional, relaxaţi şi calmi, şi nu se lasă afectaţi de depresie, dar sunt... materialişti. Persoanele cărora le place să alerge sunt extrovertite, iubesc să fie în centrul atenţiei şi ascultă muzică alertă şi veselă. Iar cei care preferă bazinul se simt ca peştii în apă şi atunci când vine vorba de flirt şi relaţii. Înotătorii sunt cei mai buni amanţi, sunt foarte ordonaţi, se implică în acţiuni caritabile, tind să fie cei mai fericiţi şi obţin această stare destul de uşor.
În schimb, persoanele care adoră să meargă foarte mult îşi doresc mai degrabă să fie singure, sunt empatice şi se implică în acţiuni caritabile, dar nu vor să atragă atenţia asupra lor. Practicanţii de yoga sunt foarte agreabili şi se pot pune cu uşurinţă în locul altcuiva, ceea ce le oferă un grad mare de empatie.
Cei care merg regulat la sala de fitness sunt extrovertiţi şi stabili emoţional. În plus, se identifică drept unii dintre cei mai fericiţi şi uşor de mulţumit.
Pe de altă parte, în funcţie de destinaţia de vacanţă, persoanele care preferă muntele sunt mai introvertite, iar cele care aleg marea sunt extrovertite.

Articol de Alma B

Sursa: Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu