duminică, 14 mai 2017

Despre atractivitate şi... apogeul ei

Fiecare are momente în viaţă când se simte ori se vede "cel mai cel" sau "cea mai cea". Ori e privit de ceilalţi ca atare. Fetele dau mărunt din gene de la primul compliment care le este destinat, iar băieţii fac cu ochiul de la primul zâmbet furat de la o domnişoară. Dar există anumite perioade ale vieţii în care nivelul de atractivitate atinge... apogeul! O analiză mai amănunţită a cercetătorilor a pus la punct şi un... clasament în acest sens.


Aşadar, sunteţi pregătiţi? De exemplu, conform cărţii "Dataclysm", bărbaţii consideră femeile de 23 de ani drept cele mai atractive. Şi, chiar dacă vârsta bărbaţilor creşte, preferinţele rămân aceleaşi. Iar în cadrul unui sondaj din Germania realizat pe 23.000 de persoane, s-a constatat că, la 23 de ani, bărbaţii sunt satisfăcuţi cu viaţa pe care o au.
Când vine vorba de pasul cel mare - către altar - cercetările sugerează că, la 26 de ani, cei mai mulţi îşi găsesc jumătatea.
Conform unui alt studiu, la 40 de ani au loc cele mai multe realizări. Şi este şi vârsta medie pentru câştigarea unui Premiu Nobel, dacă aveţi asemenea aspiraţii înalte.
Pentru doamne, potrivit unor analize realizate de Payscale, salariul ajunge la cel mai mare nivel la 39 de ani, în timp ce bărbaţii ating această performanţă între 48 şi 49 de ani.
Dar, şi ei, şi ele se simt cel mai bine în corpul lor la 70 de ani.
În cadrul sondajului Gallup, două treimi din americanii intervievaţi, cu vârste peste 69 de ani, au declarat că s-au simţit mereu bine în pielea lor. În final, dar nu pe ultimul loc, contează mult şi atitudinea!
Potrivit unui alt studiu, publicat anul acesta, şi care a vizat 50 de mii de oameni, cei mai fericiţi şi mulţumiţi de viaţa lor sunt cei care au 50 de ani. În plus, aceşti... fericiţi se simt cu 4-10 ani mai tineri decât arată vârsta din buletin.

Articol de Alma B
Sursa: Mediafax

Te-ar putea interesa şi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu